Dag 5

Palm Springs

Na weer een heerlijk ontbijt in San Diego op weg naar Palm Spring. Volgens Doets meer dan 3 uur maar bleek iets meer dan 2 uur te zijn.
Onderweg merkten we al dat de drukte op de highway minder werd en de natuur ruiger werd. Onderweg werd wel duidelijk dat we ons aan de snelheid moesten houden. De highway patrol was duidelijk aanwezig. Ook liep de temperatuur op hoe meer we in de buurt kwamen bij Palm Springs.
Aangekomen in Palm Springs heerlijk ons opgeknap in een wederom mooi hotel. Helaas was het zwembad onder onderhoud wat ons al eerder gemeld was. Tja toen wilde mirjam de tram (kabelbaan met gondel) de bergop nemen. Weet je hoog hoog die is!! Maar heb toch de gok maar genomen en mee naar boven gegaan. Het is zo'n gondel afgesloten waar de bodem van rond draaide. Ook kreeg deze elke keer als we over een steunpunt gingen een zwaai. Nou kan je vertellen we stonden te soppen in onze slippers.
Boven was het schitterend echt waar. Daar nog een wandeling gemaakt waar een paar uitzichtpunten waren. Moet wel vermelden dat in dit gebied ratelslangen en puma's lopen. Je loopt daar dus helemaal alleen en ze ziet bijna niemand. We waren best op ons hoede kan ik je vertellen. Na deze best vermoeiende tocht weer naar beneden wat ik persoonlijk minder erg vond. Beneden nog gezellig met nederlanders gesproken en ervaringen uitgewisseld. Daarna weer beneden in de ongelovelijke warmte naar het hotel. Trouwens boven was het ongeveer 30graden kouder en nog liepen we in ons t shirt en korte broek.
In het hotel aangekomen ons lekker opgefrist en uit eten gegaan. Bij alle buiten terrassen had je dat koude waterdamp wat neer viel op het terras zodat je toch buiten kon zitten ondanks die warmte die nu om 10 uur nog steeds giga warm is. We hebben heerlijk gegeten en de dag is weer bijna om. Morgen naar Tucson. Word en lange rit dus vroeg op.