Dag 4

San Diego langs de kust

Helaas is ons verslag niet verwerkt door de slechte internetverbinding in San Diego. Gelukkig was dat het enigen. Een heerlijk hotel.
Vandaag een dagje langs de kust rijden. Door diverse woon wijken gereden en onze ogen uit gekeken wat een huizen zeg. Ook die auto's die voor de deur stonden waren niet van de poes. Moet toch heerlijk zijn om zo direckt aan het strand te wonen met die temperaturen. Onderweg liepen we in een stadje na daar rond geslenterd te hebben richting de boulevard. We roken een hele nare stank toen we bij de boulevard aankwamen. Wat bleek er lagen daar op strand en de rotsen allemaal zeeleeuwen. Wat een speelse beesten zijn dat en leuk deze eens in de vrije natuur te zien. We konden er maar geen genoeg van krijgen maar we wilden toch even van het strand genieten dus dat hebben we ook gedaan. Heerlijk in de zon met een lekker windje hebben lekker 2 uurtjes gelegen. Zee vond ik trouwens niet koud.
Na wat inkopen gedaan te hebben in een grote super markt naar het hotel gegaan. Die kleine supermarkjes zijn rete duur dat wil ik toch even zeggen. Wel even een kip gescoort om deze in het hotel op te eten. Die was niet verkeerd kan ik je wel zeggen.In het hotel aangekomen lekker een duik genomen in het zwembad. Dat was lekker joh. Daarna wilden we de hotelkamer in maar het pasje werkte niet meer. Wat de f..... Ik met mijn handdoekje om naar de receptie en uitgelegd dat deze niet meer werkte. Dat was snel geregeld. Toen ik in de lift stond met mijn handdoekje stopte de lift en wilde er iemand instapen en die schrok in eerst instantie dat ik zo stons en zo laat in de avond. Maar stapte toch bij mij in de lift. Daarna nog een cocktail gedronken in de bar boven en naar bed gegaan. Morgen richting Palm Springs