Dag 1

Sedona

Na een nacht waar Mirjam giga hoofdpijn had en ik een beginnende griep denk te hebben zijn we eerst gaan ontbijten. Daarna als eerste medicijnen gehaald om weer ons beter te voelen.
Het plan was om naar Oak Creek te gaan maar het is weekend en daar reuze druk was. Je raad het al dat hebben we dus niet gedaan. Oak Creek is een park met natuurlijke glijbanen en die uitkomen in de rivier. Deze tip kregen we van de ranger van gister. Helaas dus.
Daarna de Red Rock Country gaan bekijken. Geloof me dat was ook giga druk dus besloten we om te rijden naar ons hotel om aan het zwembad te gaan liggen. Kwam ook goed uit omdat we ons toch niet al te lekker voelden. Laat in de middag voelden we ons wat lekkerder en zijn we de zonsondergang op en hoog punt gaan bekijken. Dat was mooi.
Toen lopen winkelen in het stadje Sedona. Heel leuk stadje. Ik vond nog een leuke tas voor Mirjam maar die vonden we al duur maar wilden hem toch nemen. Bij het afrekenen kwam er nog eens tax bij en dat was de druppel dus Mirjam nam hem niet. We zijn nog niet terug dus zal nog best iets op haar pad komen. Nu vroeg naar bed, met medicijnen, om morgen er weer fris tegen aan te gaan. Trouwens onderweg zien we veel doodgereden stinkdieren.