Dag 34

Reisdag 34

Zaterdag 29-4
Het zou een hele warme bewolkte dag worden 34 graag dus hadden we zo iets van laten we vroeg op pad gaan eerst naar de begraafplaats Arlington.
Maar opeens wat een pech in de metro allemaal mensen met borden tegen Trump er zou een demonstratie zijn .
We kregen te horen dat dat tussen het Capitol en het Witte Huis zou zijn en we waren van plan naar Arlington deze te bezoeken,nou dat konden we wel vergeten.
Wat een pech eerst gisteren het Washington Memorialmuseum niet in wegens verbouwing en dan nu dit dat is toch wel een grote misser.
Na twee haltes moesten we de metro uit een groot gedeelte van het metrostation was afgesloten vanwege de demonstratie.
Buiten werden we met een shuttlebus een stuk verder vervoerden daar konden we gelukkig de metro naar Arlington pakken maar ja dat vroeg op pad gaan was dus mislukt.
Maar goed we zijn toch op Arlington aangekomen het is een enorm groot complex dus we zijn met een soort treintje meegegaan.
Eerst gingen we naar het graf van. Fijne. Kennedy en familie in principe een heel eenvoudig graf met de eeuwig durende vlam.
Daarna langs allemaal belangrijke Amerikanen die wij niet kennen en velden met soldaten uit allerlei oorlogen.
Toen naar het graf van de onbekende soldaat waar we de wisseling van de wacht meemaakte en weer verder er liggen zo'n400.000 graven heel indrukwekkend er worden per dag nog zo''n 30 begrafenisSen gehouden.Toen we weer terug gingen het zelfde liedje weer na 2 haltes uit de metro we zijn toen naar Georgetown gegaan een hele leuke wijk waar we heerlijk geluncht hebben we zouden wat gaan rondkijken maar het was zo warm dus zijn we terug naar het hotel gegaan.
Als het wat afgekoeld is gaan we nog wel even de hort op.