Dag 15

Reisdag 15; San Clemente; graduation!

Goedemorgen Nederland, goedeavond Amerika,

En dit was het dan! Ons laatste dagje Amerika! En wat voor een dage weer! Vanmorgen pas om 9 uur opgestaan. Even gebeld met moeders thuis, wat is het toch heerlijk om haar vertrouwde stem te horen! Daarna gedoucht en omgekleed en richting het huis van de Easton Family. Sanne had daar geslapen en alles was goed gegaan. Met zijn drie-en gingen we bij het strand lekker ontbijten bij een crêperie. Het was heerlijk! Daarna zijn we naar de supermarkt gegaan om wat te kopen voor Wyatt, hij had die middag tenslotte zijn graduation. Vervolgens naar ons hotel en omgekleed en terug naar de Easton Family. We hadden om 15.00 uur afgesproken en waren er ruim op tijd. We vertrokken gelijk naar een parkeergarage van waaruit we met een shuttlebus naar de school werden gebracht. De shuttlebus was een echte originele gele schoolbus. Grappig om daar ook eens in te zitten! We kwamen aan bij de school, wat groot en wat een drukte! We gingen op de tribune zitten. Steffanie, Robert, Presley en Sophia (vriendin van Wyatt) waren er ook. Daarna was het vooral genieten. Genieten alsof je in een film was beland, zo grappig allemaal! Er waren 764 seniors die hun diploma kregen. Het volkslied werd gezongen en iedereen moest de hand op de linkerborst leggen en de pledge of allegiance (belofte van trouw aan de Amerikaanse vlag) afleggen. Zo leuk om te zien! Er waren verschillende speeches en daarna werden alle namen 1 voor 1 opgenoemd en werden de diploma’s uitgereikt. Natuurlijk werden aan het einde hiervan alle caps in de lucht gegooid, zo leuk!!!!

Na dit alles gingen we met de Eastons uit eten bij een Italiaans restaurant aan het strand. Steffanie had overdag al balonnen naar het restaurant gebracht en die stonden op tafel. (van die heliumballonnen met Graduation erop weetjewel). Daar hebben we heerlijk, en gezellig, gegeten. Wat heeft Rick toch een superlief gastgezin getroffen zeg! Toe had Steffanie een taart geregeld, heel groot en mooi met erop geschreven Graduation Wyatt. Heel lief.

Na het eten gingen we nog even mee met de Eastons. Thuis hebben we nog even wat gedronken. Kenedi kwam ook nog even en er kwamen nog 3 vriendinnen van Presley dus het was een gezellige bende in huize Easton. Wij hadden wensbalonnen meegenomen en die hebben we opgelaten voor het huis. Beide ballonnen zijn goed de lucht in gegaan, een heel mooi gezicht.

Om 23.20 uur zijn wij weer terug gegaan naar ons hotel. Het is nu bijna twaalf uur 's nachts. Ik ga mijn koffer inpakken want morgen vertrekken we weer naar Nederland. Een kort en bondig stukkie dus dit keer, sorry, maar ik ben moe!

Tot morgen!!!!

xxx Wilma