Dag 8

Beverly Hills 90210

Na een goed ontbijt in die prachtige lodge, door gereden naar Los Angeles. Het kilometer vreten is begonnen! Onderweg gestopt in Prismo Beach om daar de 400m lange pier op te wandelen en de altijd aanwezige dolfijnen daar te bewonderen. Jammer dat de pier groot onderhoud kreeg en afgesloten was. Enfin de Amerikaanse surfers die we in de branding zagen, waren ook leuk.
De 2e stop vandaag deden we in Santa Barbara, en behalve een ritje door ‘Hope Ranch’ (da’s de plaatselijke Baillet Latourlei maar dan met palmbomen) hebben we daar voor het eerst lekker gegeten! Bij een Mexicaan, tja bij de Amerikanen is het alsnog gene vette (wel vettig).
in Los Angeles zijn we eerst op bezoek willen gaan bij Justin Bieber, maar door al dat glas in zijn huis zagen we algauw dat hij niet thuis was. Brad Pitt had een feestje en Elvis is dood natuurlijk, wel mooi huis!
Ons hotel ‘Garland’ hier is ook weer mooi, cinema aan zwembad (hollywood!) en retro kamers... nice! Vanavond ook naar het Griffith Observatorium geweest, heel indrukwekkend! Net te laat om de grote HOLLYWOOD op de berg te zien (ons uitzicht was perfekt maar het was te donker en men vergat vandaag de lichtjes in de letters aan te knippen), maar het zicht op downtown LA en de selfstudy tour in het observatorium waren het bezoekje zeker waard!