Dag 8

Fort Myers

De 2e week van onze vakantie is al weer begonnen. Vanmorgen om 08.30 uur vertrokken om eerst onderweg ontbijt te halen en daarna richting fort Myers waar we een villa gehuurd hebben voor een week. Dit wordt onze langste rit, ca 3,5 uur maar we rijden via de Everglades om daar een stop te maken. Hier komen we na 2 uur aan, onderweg in de sloten zagen we al veel alligatoren. We hebben een air boat tour gemaakt bij Captain Jack, hard met de air boat over het moeras/mangrove. De kapitein was iets té enthousiast want zijn voet slipte van het gas af en we maakten een rare draai en we vlogen op een stuk grond waar hij de boot niet meer afkreeg, hij ging zelf nog van de boot af maar wij moesten in de boot blijven, er zwemmen niet alleen vissen daar Haha. Er werd hulp ingeroepen van een andere boot die ons ervanaf duwde. Was nog nooit gebeurd volgens hem:p maar dit is niks vergeleken met jouw verhaa Marion, dat jullie op de boot zaten en die omsloeg!
Daarna was er nog een show en n kleine dierentuin maar dat vonden we allemaal zielig. We hebben Casper, het vriendelijk krokodilletje vast gehouden!
Daarna gingen we door naar de eindbestemming van de dag onze villa in fort Myers. Onderweg een vreselijke tropische bui, konden geen hand meer voor ogen zien. De villa Ziet er prachtig uit, lekker zwembad erbij. Boodschappen gedaan en heerlijk gebbqed bij de villa. Morgen weer een nieuwe dag.