Dag 10

Grand Canyon

Vanmorgen vertrokken we richting Grand Canyon, 1 van de zeven wereld wonderen. We waren benieuwd. Na een voorspoedige reis kwamen we aan bij ons hotel, mooie kamers, mooi resort. Alleen was het wat bewolkt met af en toe onweer en regen. Maar uiteraard laten wij ons daar niet van weerhouden????
We reden Naar het park waar je lopend op de fiets of met n shuttle kunt gaan. Ee reden eerst met de bus richting village. Daar was onze eerste kennismaking met de Grand Canyon, werkelijk prachtig! Je kunt t je pas voorstellen als je het ziet. We zijn via de shuttle bus naar verschillende uitzichtpunten gegaan. Ook waar de Colorado River door de Canyon loopt. We hoopten op de zonsondergang om 19.36 te kunnen zien maar helaas was het te bewolkt want dat schijnt ook adembenemend mooi te zijn.
Onze stoere mannen gaan voor de zonsopgang om 5.36 uur. Dus die hebben we nu op 1 kamer gestopt zodat zij hun wekker om 04.00 uur af kunnen laten gaan. Voor ons is dat net even té haha. Hopelijk hebben ze helder weer zodat ze het kunnen zien. Morgen wordt vervolgd.