Dag 15

Mammoth Lakes

Vanmorgen lieten we de hitte achter ons en vertrokken richting Mammoth Lakes. Nog n hele rit Door de bergen. Mammoth Lakes is totaal anders dan Death Valley, het is groen met wel hoge bergen. Het is net Oostenrijk. Het is in de winter dan ook een grote wintersport plaats.
Na ingecheckt te hebben zijn we 2 uurtjes naar het zwembad gegaan toen op pad. We wilden naar Devil's Postpile en rainfall. Eerst met de auto hoger de bergen in daarna moesten we met een bus nog verder de bergen in. Nou die buschauffeurs reden als kamikaze door die bergen. Megan werd zo misselijk dat we bij Devil's Postpile uitgestapt zijn. Vandaar moesten we nog een 800 meter lopen door het bos. Het was wel heel mooi en bijzonder door de natuur (vuur en ijs ontstaan) maar we zagen het al iedereen was uitgedost met bergschoenen, veel water hoeden etc etc als echte wandelaars wij dus niet. Zijn dus niet verder gegaan naar rainbow falls. Maar weer met de bus terug die nu heel vol zat en die nog harder reed en remde.
Het is hier een berengebied dus al het eten zoetigheid parfums etc moet uit de auto. Er is hier een baby beer die door zijn moeder is verlaten die hier als het donker is rondscharrelt. We gaan nu vanaf het balkon beren spotten. Als we er 1 zien horen jullie het morgen ;p