Dag 2

Camper ophalen

Het hotelontbijt blijkt pas vanaf 6 uur geserveerd te worden, terwijl de bus ook om 6 uur zal vertrekken. Dus naar de Mac aan de overkant.

Met 2 grote touringcars vertrekken we naar Middlebury. In de bus is Wifi, dus bijna iedereen zit met telefoon of tablet te klooien. De omgeving is na Chicago niet bijster interessant.

Na ongeveer 3 uur komen we bij de fabriek. Daar is het compleet chaos. De Duitsers moeten eerst ingeschreven worden in een partytent. De Nederlanders moeten wachten. Het is nu wel koud met een ijzige wind. Na veel gemor en gezeur mogen we naar binnen. Boven staat zelfs echte Douwe Egberts koffie. Na een paar uur wachten, worden onze namen opgeroepen. Eén persoon mag mee voor uitleg in de camper.

De koffers en handbagage kunnen in de camper en dan is het weer wachten op de controle. Cor had de laatste cijfers van de camper niet goed bekeken, dus moesten we alles weer ompakken. Gelukkig had ik de koffers nog niet uitgepakt, hihi.
Na de controle nog wat papierwerk en kunnen we vertrekken.

De meeste mensen gaan direct naar de Walmart, maar wij kiezen ervoor om zo snel mogelijk naar het zuiden te rijden, zodat we water en sanitair kunnen gebruiken. Het is inmiddels 12.45 uur als we onze eigen TomTom op Memphis zetten.

Onderweg bij een benzinestation kopen we wat boodschappen en we eten wat bij een restaurantje.

Rond 18 uur komen we aan bij D&W Lake camping in Champaign. De eigenaar verzekert ons dat het niet zal gaan vriezen, dus slaan we water in.

Blijkt de kachel het niet te doen! Snel de koffers uitgepakt en bedden opgemaakt. Maar vroeg naar bed, want het is wel heel erg koud!