Dag 7

All the way South to the Keys!

Vandaag om 7.00 vertrokken! Het was nog maar net licht. We reden vanuit Marco Island dwars door de Everglades, geweldig! Halverwege de highway 41 bij het Miccosukee Indian cultural centre, de oorspronkelijke bewoners, zijn we met een airboat de Glades ingeweest. Dat was heel bijzonder! Wat een uitgestrekt moeras gebied! Wist je trouwens dat de Everglades eigenlijk een 80 km brede rivier is? Heel erg ondiep. Het water stroomt zo langzaam, het heeft een jaar nodig om in de Golf van Mexico uit te komen. Het is een natuurgebied dat thuis is voor heel veel vogels, insecten ten overvloede heeft (insmeren!) en natuurlijk slangen en alligators! Langs de weg, meer dan 200 km, zagen we zelfs een dode wolf! (Dat was wel zielig....)
Voor we Miami inreden sloegen we af naar Homestead. Dwars door agrarisch gebied. Veel plantages voor palmbomen en andere terraslanden en heel veel fruit, Want onze bestemming was: the Keys! We hebben weer geen camping geboekt, op de bonnefooi is the Klooster way! Loslatennnnn.... Relax!
En nu zitten we op de camping in Key Largo!!!!
Super mooie camping. Hier blijven we een paar dagen. Het weer is koel, sunshine en wolken. Waarschuwing voor stormen.... De rest van de dag gaan we relaxen. De eekhoorntjes lopen weer boven ons hoofd over de takken, prachtige vogelgeluiden in de oren...
Pap, jullie moeten hier naar toe gaan met de caravan, relaxter wordt het niet... ;)
Kijk ons zitten dan.... En voor nu: let's BBQ....