Dag 4

Reisdag 4

Chassahowitzka campground bevalt prima! Wat is het hier mooi!!! Vandaag zijn we gaan kano varen op de rivier. De kids zijn aan het zwaaien aan een enorm touw aan een boom boven de rivier, bij de springs. De manatees zwemmen langs de springs, de onderwater grotten. We zitten aan het water en de eekhoorntjes komen steeds dichter bij. Ook zijn er kleine salamanders. We horen als sinds vanmorgen heel veel herrie, een slijptol ofzo... Het blijken cykades, insecten! Vogelgeluiden die we niet herkennen, geweldig!
Dit is een super plek! Ik was in mijn kano ( niet eruit, want: alligators...) en peddelde met de kids naar de 'seven sisters springs' , onderwater grotten, om daar te zwemmen. "Niet de grotten in hè", zei ik nog. Te laat... Sabine zwemt onderwater van de ene naar de andere grot!!! "Kan makkelijk! " slik... Okay!
Dit is leuk!
Vanavond BBQ American style, Richard heeft de barbecue in elkaar gezet, ik heb een lekkere salade gemaakt. De antimug op tafel en eten maar!!! Hele grote spinnen zijn hier trouwens...
Morgen gaan we weer verder, Sarasota is de bestemming!